Reservering  

Voor meer informatie en beschikbaarheid kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Natuurlijk kunt u ook bellen naar de familie Spierts telefoon 045 5660910.  

De kosten bedragen € 160 voor de eerste 2 nachten. Elke volgende nacht kost € 60 ongeacht het aantal personen. Hierin is de toeristenbelasting mee genomen deze bedraagt monenteel€ 1.05 p.p.p.d.   In het hoogseizoen juli en augustus vragen wij € 550 per week. Dit is incl. toeristen belasting.          Bij aankomst vragen wij een borgsom van € 100 . Deze is voor de sleutel en het huisje, de schoonmaak achteraf en mogelijke ongevallen. Deze borg krijgt u na uitchecken terug zoals wij dat met u afspreken. Bij het schoon verlaten van de woning rekenen wij geen € 50 schoonmaakkosten.      

Linnenpakket

Tijdens de duur van uw verblijf zijn de bedden betrokken met bedlinnen hier hoeft u zelf niet voor te zorgen. Extra voor jonge gezinnen   Voor gezinnen met jonge kinderen is het mogelijk een kinderbedje te reserveren. Eventueel kan ook een babybadje en kinderstoel gereserveerd worden.Dan zorgen wij dat het klaar staat.

 

Niet Roken

 

In ons vakantiehuisje mag binnen niet gerookt worden.      

 

Huisdieren  

In speciale gevallen mag u huisdieren mee nemen. Dit altijd na overleg vooraf. 

 

Adres  

         Smidse Rimburg

         Rinckberg 22a

          6374 LR Landgraaf Rimburg

Tel     045 5660910