vakantiehuisje Smidse Rimburg 
      (gemeente Landgraaf)

 
 Midden in het beschermde dorpsgezicht van Rimburg ligt  de  Smidse in het Wormdal. Bij de houtkachel in ons  vakwerkhuisje of in de tuin is het snel gezellig. Je hoeft  niet ver te lopen voor een prachtige omgeving. De  hellingen  beginnen achter in de weilanden en in de bossen  is het  heerlijk wandelen of spelen. Met het uitgebreide  fietsroutenetwerk ben je zo in de prachtige (Duitse)  dorpjes. Rimburg ligt ook niet ver af van diverse attracties  in Parkstad. En het karakteristieke Zuid-Limburgse heuvelland, de Ardennen of Eifel liggen op nog geen uur rijden!  
 
 

 

Woonkamer                                   

 
Gezellige woonkamer   Wij woonden voordat we kinderen kregen zelf in dit prachtige vakwerkhuisje. Nu we in het monumentale naburige huis wonen stellen we ons gezellige vakwerkhuisje graag aan u ter beschikking zodat u ook eens kunt logeren temidden van de vakwerkbalken!

 

 

 

 

Twee ruime slaapkamers   

                             

De ouder slaapkamer  

 
Het 2 persoonsbed is2.00 x 160 cm en voorzien van een dubbel dekbed.Er is voldoende plaats om een baby-bedje bij te plaatsen. Uitzicht naar de zijkant van het huis over de straat  

 

 

De tweede slaapkamer  

 
In deze kamer aan de tuinzijde van het huis staan 2 losse op maat gemaakte bedden (i.v.m. het vakwerk). De afmetingen van de bedden zijn 2.00 x 90cm en 1.85 x 90cm. Een baby-bedje staat standaard op deze kamer erbij maar kan vervangen worden door een 5e matras voor een volwassene.            
 

 

 

 

 

 

 

Keuken

 
Er is een eenvoudige keuken een gasfornuis met oven en een magnetron aanwezig.
 

 

 

 

Badkamer                                            

Badkamer zoals thuis   In de Smidse is een badkamer die thuis niet zou misstaan. Er is naast de Wc een bad, losse douche en natuurlijk een wastafel.
 
 
 
 
 
 
Kvk nr 14115361